Highlighted
Jump to solution

Cannot log into Cisco DCP3848 modem/router

Grasshopper

Hi,

It started around 2-3 weeks ago, I am not able to log into the Cisco DCP3848 modem/router.  Keep saying:

This site can't be reached

192.160.0.1 took too long to respond.

 I was able to do that previously without problems.  I unplugged, plugged the unit hoping this will fix it but no luck.

Anyone having the same problem?

Thanks.

1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Jump to solution

a pinhole factory reset should bring back all functionali...

Moderator
Moderator

@ay888 a pinhole factory reset should bring back all functionality. You will need to reconnect your wireless devices to the network once that is done.

View solution in original post

0 Kudos
Reply
Loading...
4 Replies
Highlighted
Jump to solution

> 192.160.0.1 took too long to respond. Open a command-li...

Grand Master

> 192.160.0.1 took too long to respond.

Open a command-line prompt on your Windows computer. Enter: IPCONFIG | FIND "192"

I think that you will find "Default Gateway ...192.168" -- "eight" instead of "zero".

 

0 Kudos
Reply
Loading...
Highlighted
Jump to solution

Thanks for the response. Sorry, I typed it wrong.  Should...

Grasshopper

Thanks for the response.

Sorry, I typed it wrong.  Should be 192.168.0.1.  

0 Kudos
Reply
Loading...
Highlighted
Jump to solution

a pinhole factory reset should bring back all functionali...

Moderator
Moderator

@ay888 a pinhole factory reset should bring back all functionality. You will need to reconnect your wireless devices to the network once that is done.

View solution in original post

0 Kudos
Reply
Loading...
Highlighted
Jump to solution

> I typed it wrong. Assuming that your computer has Inter...

Grand Master

> I typed it wrong.

Assuming that your computer has Internet access through the cable-modem, enter:  IPCONFIG | FIND "Gateway"

The displayed IP-address *might* be "192.168.0.1". If it is not, then use that displayed IP-address in your web-browser.

Also, check that your web-browser is *NOT* enabled to use a "proxy-server".

 

 

 

0 Kudos
Reply
Loading...
TALK TO US
Need more help?