Highlighted
Jump to solution

HTTP ERROR 400 on webmail

Not applicable

I am receiving an error when I log into webmail:

HTTP ERROR 400

Problem accessing /service/preauth. Reason:

    account is not active:myemail@shaw.ca


Powered by Jetty://

Any idea how to resolve this?

Thanks.

Labels (1)
1 Solution

Accepted Solutions
Highlighted
Jump to solution

Re: HTTP ERROR 400 on webmail

Moderator
Moderator

Hi vicdag 

Something like this would mean that there is an issue with the account that will need to be fixed by tech support so you can log in again. There are a couple different ways you can get in touch with them directly. Please note, for email address maintenance we do need to confirm a few things with the account holder for security reasons, so if the account is in a different name, you will need to have the account holder contact us to resolve it. Thanks! 

View solution in original post

0 Kudos
Reply
Loading...
1 Reply
Highlighted
Jump to solution

Re: HTTP ERROR 400 on webmail

Moderator
Moderator

Hi vicdag 

Something like this would mean that there is an issue with the account that will need to be fixed by tech support so you can log in again. There are a couple different ways you can get in touch with them directly. Please note, for email address maintenance we do need to confirm a few things with the account holder for security reasons, so if the account is in a different name, you will need to have the account holder contact us to resolve it. Thanks! 

View solution in original post

0 Kudos
Reply
Loading...
TALK TO US
Need more help?